שמירת ברית

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 17/06/13 11:56 ט בתמוז התשעג

שאלה

בס"ד

ביום חמישי הקודם לצערי שוב נפלתי בפגם הברית אחרי כמה ניסיונות ונפילות

אבל בכל השבוע שעבר (שבו שמעתי מוסר על הברית והעיניים) לא היה לי שום ניסיון (חוץ משניים קטנים וממש קלים)

מה זה אומר?

תשובה

בס"ד
שלום רב,

אתה במלחמה.
בכל מלחמה יש קרבות שבהם מצליחים (כמו השבוע) יש לעיתים הצלחות של האויב.
אנחנו מעונינים להפוך את ההצלחות הזמניות לנצחון כללי, לשם כך צריך סבלנות.
דווקא בשעה של סיכום חיובי וסיפוק, תאסוף כוח להתמודד עם כשלונות שאולי יבואו. לא תבהל ולא תרתע גם אם תהיה נפילה. תקום עם הרבה כוח ותמשיך להתגבר.

השבוע הזה מוכיח לך שאתה מסוגל להתגבר ולנצח - גם אם יש קשיים ואפילו כשלונות בדרך - למרות הכל, ממשיכים ומתקדמים.

בסוף מנצחים!