שמות

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 20/04/16 17:51 יב בניסן התשעו

שאלה

שלום כבוד הרב,

ב"ה אשתי ואני מצפים לילד בקרוב ויש לנו התלבטות מאוד קשה עבור שם, יש לי 2 שאלות בעניין זה.

1. לאשתי יש שם לפני הרבה זמן (עוד לפני שהכרנו) והשם הזה של חבר שלי מאוד קרוב ואני לא מסכים בגלל שזה קשה לי לקרוא לילד שלי בשם חבר שהוא קרוב אליי. האם נכון הדבר שלא לקרוא לו בשם שאשתי רוצה והסיבה היא בגללי?

2. האם השמות הראל,נעם ונתן הם שמות טובים?

תודה מראש,

תשובה

ב"ה

שלום.

ראשית נברך אתכם ללידה קלה בעיתה ובזמנה מתוך בריאות נחת ושמחה אמן!

1. זה לא שאלה של נכון או לא נכון. אתם צריכים לשוחח על כך ! תקשיב למה שהיא אומרת לך! תנסה להבין אותה. ולאחר מכן תסביר לה את רחשי ליבך ותשאל אותה לדעתה .
רק שיחה בנכם יכולה ללבן את העניין ולגרום להבנה ולהסכמה.
2)שמות טובים.

חג פסח כשר ושמח,

עוזיאל אליהו,

.