שם לגבי תינוק

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 13/09/10 19:48 ה בתשרי התשעא

שאלה

שלום רב לכבוד הרב!

ברוך ה' אני עומדת ללדת וה' זיכה אותי לפרי בטן,לבן(אחרי שנולדו לי תאומים)והשאלה שאני ובעלי מתלבטים לגבי שם של תינוק ישלנו כמה שמות ורצינו לקבל גם את עזרה לגבי הבחירה:

השמות:משה, שלמה , יהודה, דוד, דניאל,

אודה מאוד אם אקבל את התושבה כמה שיותר מהר כי שבוע הבאה אני עומת ללדת בעז"ה יתברך

בתודה מראש רותי ש.

תשובה

ב"ה

שלום.

כל השמות שהצעתם הם טובים.
תבחרו אתם מה שאתם מעוניינים.
ודעו לכם כי ברגע בחירת השם יהיה לכם סייעתא דישמייא ונבואה קטנה לבחור את השם המתאים .

לפעמים כדאי להיות בהמתנה עם השמות האלו ואז לאחר הלידה (עד הברית בעזרת השם) [ כשתביטו על תינוקכם תתאימו לו את השם.]

גמר חתימה טובה ללידה קלה ולבריאות אמן.

בברכה,

עוזיאל אליהו