שיער

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 19/06/13 09:06 יא בתמוז התשעג

שאלה

שלום לך הרב יש משהו שמטריד אותי מאוד יש לי בעיה של נשירת שיער גנטית וזה התחיל לי כבר מעכשיו מגיל צעיר אני בת 20 יש לי מישו ואני חוזרת בתשובה אני מאמינה שההצעת נישואים קרובה ממש טוב לנו ביחד וכל פעם שאני ניזכרת בנשירה אני פתאם כועסת מוטרדת וניפרדת ממנו מכאב של פחד שלאחר הנישואים כבר הקרקרפת בשיער תתחיל להראות ואז בעלי יפסיק לאהוב אותי וירד לו ממני..

מה אני יכולה לעשות במצב כזה מה?

באלי למות בבקשה עזור לי

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

צריך להשתחרר המהחשבה שבן זוגך אוהב אותך רק בגלל המראה החיצוני או השיער, ואם זה יפגע כבר לא יהיה לו את מי לאהוב,

המראה החיצוני מוסיף לקשר אבל הוא לא תנאי הכרחי.

וכי אישה מבוגרת או זקנה כבר אין לה בעל אוהב?

בברכה,

דני ארגמן