שינה

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 22/01/07 18:06 ג בשבט התשסז

שאלה

אני עובדת בפנימיה בתור מדריכה ופעם בשבוע אני ישנה שם.עד עכשיו היה חדר מיוחד למדריכים בתוך המשפחתון אבל בגלל מקרה של תקיפה מינית בין הילדים הוחלט שהמדריך שישן צריך לשון ליד חדרי הילדים(יש ספה במעבר בין החדרים)

והבעיה-בלילה מסתובב מדריך בן בין החדרים כדי שלא יהיו מקרים כאלה השאלה היא אם לי מותר בתור מדריכה בת לישון על אותה ספה שבאותה שעה מסתובב בין החדרים מדריך והוא חייב לעבור איפה שהספה,זאת אומרת אם יש פה בעיה של צניעות

תודה ...

השמח אם תהיה תשובה עד יום רביעי

תשובה

ב"ה

שלום.

כן. יש בעיה.
הבעיה היא לא רק מצד הצניעות אלא מצד ההרגשה איך אפשר להרגיש פרטיות ולישון במעבר? כדאי לשוחח על כך עם מנהל המשפחתון ולמצוא את החדר שבו את יכולה לישון בזמן שהמדריך נמצא בפעילות.

לחדר הזה צריך להיות דלת ומנעול.יש דברים שלא מתפשרים עליהם וזה אחד מהם.

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.