שיחה בפני בנות- דחוף!!

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 21/12/04 23:36 ט בטבת התשסה

שאלה

בס"ד

לכבוד הרב, שלום רב,

אני בן 17, עם כושר דיבור טוב ברוך ה', ועברתי בחיים שלי מעבר מחול לקודש, ולכן הוזמנתי לדבר בפני בנות בכיתות י'-י"ב באולפנית כלשהיא בארץ על מה שאני עברתי בחיי, וקצת על אמונה ויהדות, זוהי הרצאה שהעברתי כבר כמה פעמים בפורומים שונים, וזאת הפעם הראשונה שאני עושה את זה בפורום כזה.

לאחר הפניה הועלתה השאלה האם אין פה בעיה הלכתית לדבר בפני בנות?

אני אשמח מאוד אם הרב יתן לי תשובה כי זה מאוד דחוף!

תודה מראש,

שמעון.

תשובה

שלום וברכה
אם לא נוצר מגע אישי בינך ובין בנות, ואתה מעביר שיחה, עונה על שאלות, והולך מהשטח - זו מצווה גדולה, ואין בה כל עבירה.

כל טוב