שידוכין - מי מוביל?

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 26/09/12 22:09 י בתשרי התשעג

שאלה

לכבוד הרב השלום וברכה

ב"ה אני יוצא עם מישהי תקופה מסויים

שמעתי שקשר זוגי נכון על פי התורה, זה כאשר הגבר מוביל בזוגיות "אל אישך תשוקתך" שככה מתנהל קשר זוגי בריא

האם הדבר מחייב? אם מי שאני יוצא איתה לא מאמינה בזה ורואה בעצמה גם מובילה (כמובן ביחד), וגם לי זה לא מפריע (לפחות אני חושב ככה, אולי אני מסונוור מהקשר ומפספס את זה), אז זה בסדר או שיש לשקול קשר זה?

בתודה מראש וסליחה על השאלה

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

גם בדמוקרטיה הגדולה של אמריקה - יש בסופו של דבר מוביל אחד,

כשיש שני מובילים יש בלבולים גדולים,

עצם העובדה ששאלת, ושאתה חושב כך, יכול להתגלות אחרי החתונה כצורך להוביל את המשפחה וכשהוא לא יבא לידי ביטוי יכולים להווצר בעיות לא קטנות,

לכן חשוב לברר ביניכם נקודה זו.

בברכה,

דני ארגמן