שידוכים

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 26/12/11 02:46 ל בכסלו התשעב

שאלה

כבוד הרב, שלום רב

אנסה להסביר את הבעיה

אני בת 21, חזרתי בתשובה לפני כ4 שנים, ב"ה.הורי התגרשו כשהייתי בת 7, בנוסף לזה עברתי פרידה מאוד כואבת לפני שנתיים. כהיום אני בתהליך שידוכים, אבל בכל פעם שאני יוצאת עם מישהו אני לא יכלוה לא לחשוב על מה אני אצטרך לעבור אם אתגרש ממנו... או אאבד אותו פתאום בשלב מתקדם. אני מרגישה שזאת גישה לא בריאה אבל אני לא יודעת איך להתעלם מהמחשבות האלה? לא יודעת אם אני אמורה לשתף בזה את מי שאני יוצאת איתו, ואם כן אז באיזה שלב?.. בכל מקרה זה נראה לי לא נכון להיכנס לקשר בגישה כזאת.

תודה מראש

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

את צודקת שאי אפשר להכנס כך לקשר, כל משבר קטן ביניכם יציף את העבר,

חשוב שתפני ליועצת בתחום.

בברכה,

דני ארגמן