שורש הנשמה

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 13/01/10 16:11 כז בטבת התשע

שאלה

ב"ה

שלום רב!

האם כל אדם בעולם הזה הוא לא נשמה חדשה-כלומר-הוא גלגול של נשמה אחרת שבאה לעשות תיקון?

אם אני רוצה לחזור לעצמי,

ולגלות מי אני באמת-

אז הרי בעצם אני היא לא באמת אני....

.

אשמח לעיון בנושא=]

תודה רבה!

וישר כח על האתר הנפלא הזה!!

תשובה

בס"ד
שלום רב,
רק אנשים מאוד רוחניים - יחידי סגולה ממש, מסוגלים להבחין בשורשי נשמתם.
לנו יש עוד דרך ארוכה מאוד עד שהשאלה הזאת תהיה באמת רלוונטית.
מי שמגיע ליכולת להקשיב לשורשי נשמתו נמצא במדרגה רוחנית כזאת שהוא יודע גם את המשמעות של הדברים הללו.
אנחנו עוד רחוקים מאוד, מרחק של שנים, מהבעיות הללו.
די לנו שנחזור לעצמנו (גם את זה אנחנו לא מצליחים לעשות).

מבחינתך את באמת את ולא שום דבר אחר. עולמך הפנימי הוא שלך. תשתדלי להקשיב לתמימות הנשמתית הפנימית שלך. לבקשת השלמות והטהר הקוראת לך מתוך תוכך. תשתדלי להטוות את חיי המעשה שלך לפי השאיפות הרוחניות שלך.
אם תזכי להתקדם בדרך זו רחוק רחוק, תוכלי למצוא בעומק פנימי (עומק שצריך עבודת שנים כדי להגיע אליו) את השורש הנשמתי היותר מהותי שלך - שגם הוא לא יהיה סותר את החיים הנוכחיים שלך אלא יעשיר אותם בממדים נוספים.