שופרו של משיח

חדשות כיפה הרב שמואל זעפרני 29/08/02 23:58 כא באלול התשסב

שאלה

אני לומד בעיר העתיקה וכל פעם אני שומע קולות של שופרות שכניראה באות מבתי כנסת סמוכים או מבתים שמתכוננים לר"ה אני קופץ ישר החוצה כדי ליראות אם המשיח בא כיצד אוכל לזהות את שופרו של משיח?

אגב השאלה רצינית

בתודה מראש

מיהודי המצפה לגאולה

תשובה

שלום לשואל,
בתקופת המשיח יתקיים בנו הפסוק: " לֹא יָרֵעוּ וְלֹא יַשְׁחִיתוּ בְּכָל הַר קָדְשִׁי כִּי מָלְאָה הָאָרֶץ דֵּעָה אֶת יְדֹוָד כַּמַּיִם לַיָּם מְכַסִּים":
לפיכך אפשר יהיה לחוש ולהריח תקופה זו.
אם תחוש אוירה זו ותשמע קול שופר,צא וקבל פני משיח צדקנו שיבוא במהרה בימינו אכי"ר.
בברכה וכל טוב
שמואל זעפרני