שונות

חדשות כיפה הרב שמואל זעפרני 20/08/02 11:15 יב באלול התשסב

שאלה

שלום ר' שמואל!!

שאלתי את כבודו מספר רב של שאלות ויש לציין שכבודו עונה מהר מאוד והריני שמח בזה!!

שאלתי היא:

אני לומד בישיבת נווה הרצוג (ישיבה תיכונית טובה) אבל רציתי לשאול אם כבודו מייעץ לי לעבור לישיבת לצעירים של מרכז!!

ואני כבר עולה לט' וזה לא מאוחר גם אחי שבצבא מטעם ישיבת הסדר קרני שומרון הציע לי זאת רציתי לדעת את דעתך! (דחוף מאוד כי עוד מעט חוזרים לביה"ס)!.

תשובה

אלחנן שלום,

ישיבת מרכז לצעירים היא ישיבה טובה,אך אני מבין שטוב לך בישיבת נווה הרצוג,שהרי ציינת שהיא ישיבה טובה.
אם נכונים הדברים אינני רואה סיבה שתעבור לישיבה אחרת.
הנני מאחל לך ברכה והצלחה ותעלה מעלה במעלות התורה והיראה.
בברכה וכל טוב,
שמואל זעפרני