שווה אלף מילים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 12/09/02 19:42 ו בתשרי התשסג

שאלה

שלום רב!

כמו שהכותרת מעידה, זו לא שאלה..

רק רציתי לומר תודה רבה רבה על השו"ת שבאתר, ובעיקר - משום שכצפוי זה נושא שמעניין אותי יותר - בנושא "בינו לבינה".

אני, אישית, שאלתי רק שאלה אחת ("התגברות בהתבגרות"), והאמת - ידעתי מראש מה יהיה הכיוון של התשובה, אבל אני קורא את השאלות ואת התשובות, ואני פשוט - מתעודד ומרגיש שיש לי הרבה גיבוי מאחוריי כשאני מתבגר (בן 16, 5 חודשים ו- 8 ימים), וממש תופס הרבה תנופה מכם, ובמיוחד מתשובותיך, הרב.

רציתי לומר ממש תודה ויישר כוח גדול לכל הצוות, ושתדעו שאני מקבל המון מכם.. ואני בטוח שאני לא היחיד!

זהו - ממני, יובל

תשובה

ב"ה

תודה.
תודה להשם שנותן לנו כוח ועושה אותנו כלי לבצע שליחות.

אני מצרף לך שיר יפה:

למדני אלוקי / לאה גולדברג

למדני אלוהי ברך והתפלל,
על סוד עלה קמל על נגה פרי בשל,
על החירות הזאת לראות, לחוש, לנשום.
לדעת, לייחל, להיכשל.
למד את שפתותי ברכה ושיר הלל
בהתחדש יומך עם בוקר ועם ליל
לבל יהיה עלי יומי היום כתמול שלשום,
לבל יהיה יומי עלי הרגל.