שבועה בטעות

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 12/07/13 10:49 ה באב התשעג

שאלה

בס"ד

שלום רב,

על מנת לזרז את עצמי , התכוננתי להשבע שלא אכנס יותר לאתרים לא צנועים דרך המחשב של הבית.

ובטעות הוצאתי מהפה של אכנס לאינטרנט דרך המחשב (הקטן של הבית).

לאחר מס רגעים (פחות מדקה) תקנתי את עצמי .

כרגע יש ברשותי אינטרנט רימון כשר.

האם אני צריך לעשות התרה , או מספיק התחרטות או התיקון שתקנתי, מאחר וזאת לא הייתה כוונת השבועה.

אין לי אפשרות לא לגלוש במחשב, מאחר והוא משמש אותי לצורכי עבודה.

בברכה ותודה

תשובה

שלום!

פנה בהקדם לרב באופן אישי, כיוון שלא ניתן להתיר נדרים ושבועות דרך האינטרנט, רק פנים אל פנים.

כל טוב!