ריקודים מעורבים בחתונה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 22/06/15 17:58 ה בתמוז התשעה

שאלה

שלום וברכה, בן זוגי ואני ברוך ה׳ מדברים על חתונה וקבענו שבלי נדר עוד עשרה חודשים יהיה חתונה העניין שיש בעיה עם הריקודים המשפחה שלי לא דתיה רק אני דתיה בבית והמשפחה שלו דתיה והמשפחה שלי אמרה שאם לא יהיה חלק שיוכלו לרקוד מעורב אז הם יורידו לי מחציות ולא יקומו והמשפחה שלי מאוד מאוד חשובה לי השאלה איך מתמודדים במצב כזה ומה עושים ?

תודה רבה

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

זו לא שאלה הלכתית ההתנהלות הזו והאיומים האלה.

וכי יעלה על הדעת לומר לכם, אם לא יהיה בורקס ברוטב יווני לא נגיע לחופה...

זו חתונה שלךולא מסיבת חברים ואם רוצים לכבד אותך - ברוכים הבאים,

אבל אם הם רוצים לנהל לך את החתונה זה משהו אחר,

זה שהמשפחה שלך חשובה לך לא מתיר להם להפעיל עליך לחץ ואיומים.

בברכה,

דני ארגמן