רחצה מעורבת

חדשות כיפה הרב שי פירון 07/05/02 15:35 כה באייר התשסב

שאלה

שלום רב!לי קוראים רועי ורני בן 13 וחצי והיו לי כאבי גב כמו כל אחד הלכתי לאורטופד (לא דתי) והוא אמר לי שאם אני ילך לשחות 2-4 פעמים בשבוע זה ברוב הסיכויים הכאבים יפסקו אבא שלי ואני עשינו מנוי לקאנטרי מעורב

ואנו הולכים 2-4 פעמים בשבוע (משתדלים) ובאמת זה עוזר לפני כמה ימים דיברו אצלנו בביה"ס על

שחיה מעורבת והתחלתי להרהר בזה אני אבל גם אם אני רוצה ללכת לנפרד אני לא יכול כי המנוי שעשיתי לא תופס וזה גם רק פעם אחת בשבוע וכך זה לא יעזור לכאבי גב אני שואל אם אני ילך בערב בשעות שפחות אנשים ונשים באים ואני ישתדל לא להסתכל (לא שאני מסתכל ) האם יהיה לי מותר ללכת לשחות גם להתחשב בכאבי גב בתודה רועי

תשובה

ב"ה

שלומות

אין שום היתר לענין זה.

בברכה,

שי