רוצה שיראו את היופי שלי!

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 08/02/04 10:06 טז בשבט התשסד

שאלה

שלום כבוד הרב!!!

יש לי שאלה שאני בטוחה שיש עוד בנות שזה מפריע להן!!!

ובכן השאלה כך: אני יודעת שאסור לי למשוך בנים ולהחטיאם ואני צריכה גם לא לגרום לכך שהם יסתכלו עליי אבל בכל זאת

יש בי צד שאני רוצה שהם יסתכלו עליי ושיחשבו שאני יפה וזה. אבל אסור ואני לא יודעת מה לעשות?!

תשובה

בס"ד

אשריך!!

אשריך שאת חושבת על דברים כל כך נכונים ואמיתיים!!

הנטיה שלך היא נטיה אמיתית ונכונה אבל ככל שהיא נכונה כך היא,,,, מסוכנת.

היא צריכה לשמש אותך יחד עם חברך ואיש בריתך. עם בעלך העתידי שיאהב אותך וירצה בך בכל כוחות חייו.
שתאהבו אחד את השני בכל כוחותיכם.

הוא גם הוא צריך לרצות אותו דבר בדיוק... שאת תאהבי אותו ותעריכי ותרצי בו בדיוק כמו שאת רוצה שהוא יאהב אותך ורק אותך [בכל ליבו מאודו ונפשו].

הענין הוא שכעת זה בוסרי. כעת הכוח הנכון והיפה הזה שלך הוא רק בתחילת דרכו וכמו כל פרי בוסר הוא מריר ולפעמים גם רעיל.

לכן את צריכה להזהר מלהשתמש בו כעת.

זיכרי!!
מה קורה לפרי הנאכל כשהוא בוסר?

הוא מר בפי האוכלים אותו.
האוכלים עלולים לחשוב שכל פירות העץ הזה הם מרים.
האוכלים נשארים רעבים ומר להם בפה.
הפרי הזה גורם להם כאב בטן, לפעמים הוא גם קצת מסוכן.
והעיקר היותר גרוע ונורא הוא שאחרי הנגיסה - לא נשאר להם פרי!!!!

ראי נא, אם אוכלים את הפרי כשהוא בשל - הוא לא נגמר!!!
מהגרעינים שלו אפשר לזרוע פרדס שלם!!!.

אבל אם אוכלים אותו בוסר - שום עץ לא יצמח מהגרעינים שלו.

כך זה החיים!!

אנא אל תאכלי את פרי החיים כשהוא בוסר.

תני לו לפרוח ולגדול נכון ויפה!!

אל תפעילי אותו כעת על בנים – הוא פועל ופועל חזק מאוד.

לפעמים הם לא יכולים לעמוד מולו וגם את לא!!

אנא שימרי על עצמך ושמירי על חייך,

שימרי על הפרח הנפלא שיש לך ביד.

שימרי על היקר לך מכל

על האהבה!!

בהצלחה