רוצה להתאסלם

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 13/04/10 02:28 כט בניסן התשע

שאלה

כבוד הרב, עקב מאמץ כביר ונלאה הגעתי למסקנה חד משמעית שדת האיסלאם היא האותנטית והמהימנת.

למדתי ספרים וקראתי את תרגום הקוראאן מאת פרופ' אורי רובין ואמת חשתי בשלווה ושקט נפשי ורוחני, המילים בקוראן מדברות אליי... נשבעת לך, התבוננתי באור שבקצה מנהרת הקשיים דרך הספר הזה, ציפיתי בסרטונים שמחזקים את עמדתי בנושא שאכן כן האיסלאם היא הדת השלטת והנכונה.

אני אצרף לך לינק לסרטון ששכנע אותי להתאסלם, ובמיוחד שדת האיסלאם לא תוקפת את היהדות ומאמינים בכל הנביאים והמלאכים שמאוזכרים בתנ"ך ובשם אחד שהוא אללא.

אני פונה אליך בבקשה זועקת לשמיים שתצפה בסרטון ותוכיח לי שהדברים שמוזכרים ב שגויים הם לבל ייווצר מצב שאצא בשן ועין מתוך הערבובייה שהריני שרוייה בה.

http://www.you.

תשובה

שלום.

ראשית אני מבין שששאלת כבר את השאלה לרב אחר וקבלת תשובה ב:https://www.kipa.co.il/ask/show/211024

אז מדוע את שואלת שוב את אותה השאלה?

שנית, ראי תשובתו של הרב שמואל אליהו ב :
https://www.kipa.co.il/ask/show/34083

דבר שלישי קראי נא את הספר "לא בלי ביטי" ואז אני מזמין אותך לשוחח דרך המייל .

מסכימה?

חוץ מזה הייתי שמח לשמוע על "המאמץ הכביר ונלאה" שהשקעת טרם הגעת למסקנה.

היהדות היא דת של אמונה תמימה ומתוך אותה אמונה תמימה היא גם דת של שאלת שאלות וקבלת תשובות. כך בנויים כל ספרי ההלכה שלנו כל 60 כרכי התלמוד הבבלי.
משא ומתן ושאלות וחקירות עד להגעה למסקנה . והשאלות האלו והחקירות האלו נתונים לקריאה להתבוננות וללמידה.

במשך כל הדורות התנהלו וויכוחים מול חכמי אומות העולם ותמיד בכל וויכוח ידו של העם היהודי הייתה על העליונה. ["עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה" ] ואם צריך אז גדולי אומתנו יצאו לסימפוזיונים ולמסעות מרתקים על מנת לנצח ולהנציח לדורי דורות מאז ועד ימינו אלה וברןך השם עלתה בידם ..ובגדול... .

כדאי לך לעיין מעט עיון נמרץ [בספר הוויכוח שכתב הרמב"ן] בעקבות הוויכוח בברצלונה.

ובספר שכתב ריה"ל [כתאב אלחֻגַ'ה ואלדַ'לִִיל פי נצר אלדין אלצ'ליל ]שהתפרסם בתרגומו מערבית לעברית בשם "ספר הכוזרי"

בברכה,

עוזיאל אליהו,

.