רומן אסור

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 27/11/12 12:53 יג בכסלו התשעג

שאלה

שלום

אני רווקה בת 37.

לצערי לפני כמס' שנים ניהלתי רומן עם גבר נשוי שעבד איתי

(אמנם לא הייתה חדירה מלאה אך כל השאר כן היה),זה נמשך זמן די רב.

מעבר לכך גם כשהייתי בשירות לאומי היה לי קשר כזה (אמנם הרבה פחות אינטינסיבי אך עדיין היה מגע פיזי).

ובין לבין היו לי כל מיני מגעים פיזיים בדרך... (אני מדגישה שוב שעל הבתולים תמיד שמרתי אך עדיין מעבר לכך היו הרבה דברים).

ואפילו יצא לי להתנשק עם גוי בטיול בדרא"מ.

אני כותבת את הדברים הללו ומכה על חטא,איך יכולתי לעשות זאת??

אני בחורה דתיה,שמאוד מחוברת ומשתדלת לעשות מצוות ובכ"ז במגע של בינו לבינה אני נכשלת ולא מצליחה לעמוד בזה.

אני מרגישה שהמעשים שלי עומדים לי לחובה ולמרות שכבר מעל שנתיים לא היה לי שום מגע עם שום גבר אני מרגישה שאני תקועה ולא מצליחה למצוא זוגיות טובה ונורמלית,ויש לי פחד גדול מזה.

שאלתי מה אפשר לעשות?אני מתחרטת,אבל מה עושים?

תודה רבה

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

אין דבר העומד בפני התשובה,

וכיוון שאת מתחרטת והפסק מעשים אלו הרי את בעלת תשובה וה' לא ימנע ממך טוב.

את צריכה לחזק את ההחלטה שלך לא ללכת בדרך זו,

להתפלל הרבה לה' שיסלח לך, ושיביא לך את בן זוגך.

אל תחשבי שה' חסם לך את הדרך, מחשבה זו רק גורמת לדשדש במקום ולהחליש את הבטחון העצמי - דבר שפוגע בהופעה שלך במפגשים.

אדרבא תהיי בטוחה בהחלטה הטובה שלך, תתמלאי אופטמיות זה ישפיע גם עליך וגם על האוירה בפגישות.

בהצלחה!

דני ארגמן