רווקות מאוחרת

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 07/11/13 16:57 ד בכסלו התשעד

שאלה

שלום,

שמי רבקה והתחלתי כעת ללמוד באוניברסיטת אריאל.

נרשמתי למדרשה ושם קיבלנו עבודה לעשות.

הפנו אותי לאתר זה בכדי לקבל תשובות ועזרה!

העבודה שקיבלנו הולכת כך:

נסי לסקור את הבעיתיות. הביאי את העמדה היהודית המסורתית- הלכתית או ההשקפתית לסוגיה. [ נא להביא סימוכין- מקורות מדוייקים לבסס את הדברים

רווקות מאוחרת. מה יחס היהדות על זריזות הנישואין וגיל הנישואין? למה בעידן של תקשורת מפותחת קשה לאנשים לתקשר ויש יותר בדידות? אילו עצות ואילו יוזמות נוכל לעשות כדי להרבות בניית משפחות בישראל?

התוכלו בבקשה לעזור לי ולתת לי מידע על נושא זה שבחרתי, ובמידה ותשלחו לי חומר בבקשה שלחו לי את המקורות בכדי שאוכל להוסיף לעבודה כפי שנדרשתי!

תודות רבות!!

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

יש כאן סרטונים קצרים בנושא:

http://shlomo-aviner.net/index.php?title=קטגוריה:זוגיות_ומשפחה

אם צריך עוד - תשלחי שוב.

בברכה,

דני ארגמן