רב מייעץ בזוגיות

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 28/09/12 20:49 יב בתשרי התשעג

שאלה

אני בזוגיות שניה (פרק ב') מזה כמעט שלש שנים, שנינו גרושים עם ילדים.

האהבה בינינו חזקה מאוד ויש בינינו חיבור נפשי ורגשי עמוק, מעין משהו "קוסמי".

אלא שבת זוגי אינה מצליחה "לקבל" אותי במאה אחוז על רקע התנהגות/אינטראקציה חברתית לקויה שלי, כדבריה. כתוצאה מכך, גם הבנות שלה לא מקבלות אותי, היא שופטת ומבקרת ובוחנת אותי ללא הרף, ובכלל הזוגיות אינה מצליחה להמריא.

שנינו חילוניים אך מאמינים ומתגוררים באזור המרכז.

אנחנו כבר מיואשים וכפסע בינינו לבין פרידה קשה וכואבת.

אנחנו מעוניינים ללכת להתייעץ עם רב/מקובל שידריך אותנו מה ואיך לעשות ובכלל ייעץ לנו בנושא ההתאמה בינינו.

אשמח להמלצה על רב כזה.

תודה.

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

זה לא ענין של קבלה או מיסטיקה, אלא צריך יעוץ והדרכה בנושא הזוגיות.

תפנה לאחד הסניפים של מרכז יעוץ של תנועת אמונה.

כאן יש מידע על הסניפים:

http://www.emunah.org.il/רשימת_מרכזים_לייעוץ_וטיפול_במשפחה

בברכה,

דני ארגמן