ראש השנה

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 11/09/15 16:24 כז באלול התשעה

שאלה

בס״ד

שלום וברכה

חייבת את עזרתכם בבקשה.

אני רוצה להזמין אליי הבייתה לחג אורחים(יש לציין שהם נוסעים בשבתות וחגים).

בעלי אמר לי (כמו כן זה ידוע לי) שאם הם יחזרו הבייתה באוטו העוון יהיה עליי כי אני זאת שגורמת להם לנסוע הבייתה.

הצעתי להם להשאר לישון עד צאת החג והם סירבו.

בבקשה תייעצו לי מה לעשות. אני לא מסוגלת לחשוב על זה שהם ישארו בביתם לבד בלי לחגוג את החג.

הם זוג צעיר מאוד, לא נשואים, הגבר עובד אצל בעלי. כמו כן יש עוד בחור שגר לבד, גם הוא עובד אצלי בעלי.

חשוב לי מאוד שיבואו ביום ראשון ויחגגו עימנו.

אשמח אם תעזרו לי להגיע לפתרון ומה עליי לעשות.

תודה רבה על שהקדשתם מזמנכם.

שנתבשר בבשורות טובות

חג שמח ושנה טובה לכל עם ישראל אמן ואמן.

תשובה

שלום!

נא ראי את התשובות בקישורים הבאים:

https://www.kipa.co.il/ask/show/276548-האם-מותר-להזמין-אורחים-לשבת-בידיעה-כי-ינסעו-בשבת