קשר בעייתי

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 04/08/13 15:09 כח באב התשעג

שאלה

שלום כבוד הרב !

אני יודעת שפונים אליכם המון בשאלות כאלה, מתנצלת על הטירחה, הייתי חייבת לשאול רב !

אני בת 16 לומדת באולפנא נחשבת גרה ביישוב דתי ולא מהאלה שעושות שטויות ומתעסקות עם בנים..

ובכל זאת, מדריך אחד מהצוות שלי בסניף שולח לי הודעות ומתקשר באופן קבוע ולי לא נעים להדוף אותו.. ולאט לאט העניינים מתחממים והוא נפתח ושולח כינויים מביכים. .

אני יודעת ומבינה לגמרי כמה שזה לא בסדר הלכתית אבל אני לא יודעת איך לעצור את זה !

ובכנות, זה גם לא מרגיש רע.. אלא אפילו קצת נחמד!:(

מה אני צריכה לעשות? גם מהצד ההלכתי וגם מהצד הרגשי? )כמובן ששיניינו שומרים נגיעה ולא נופלים לדברים, וגם בקושי מתראים)

תודה רבה מראש!

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

בהחלט התחלה כזו בגיל כזה היא בעיתית,

את צריכה להיות החלטית קודם כל בינך לביו עצמך,

לדעת שעל אף הנעימות והפרגון שיש בקשר הזה, הוא לא ראוי,

הנעימות מקשה לקבל את ההחלטה, וגם גורמת לחשוב שזה לא כל כך בעיתי, אבל זה לא כך.

למעשה צריך לבקש ממנו - מתוך בטחון - להפסיק את ההתכתבות וההתקשרויות.

בברכה,

דני ארגמן