קיום יחסים ושפיכת זרע לבטלה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 24/04/06 10:49 כו בניסן התשסו

שאלה

שלום,

אחותי מתחילה לחזור בתשובה ולכן יש לה צער רב מאוד על דברים שהיא עשתה בעבר (יחסי מין אני לא יודע אם מלאים ושפיכת זרע לבטלה) מה לעשות על מנת להרגיע אותה אני אומר לה שעצם זה שהיא מתחרטת על המעשים זה כבר טוב, לא?

תשובה

שלום וברכה
אתה צודק מאוד מאוד.
קרא איתה את דברי חז"ל על מעלתם של החוזרים בתשובה, ועל העובדה שאין דבר שלא ניתן לתקן, ואמור לה כי ההיסטוריה שלה יכולה להיות דווקא בסיס גדול לצמיחה של יותר קדושה וצניעות, ועל כן על זה היא צריכה לחשוב - איך הופכים את העבר לעתיד מזהיר.

כל טוב