קושי בזוגיות

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 23/09/12 13:25 ז בתשרי התשעג

שאלה

שלום,

הנני בת 30 רוקה ורוצה מאוד להתחתן לאחרונה, הכירו לי בחור דוקטורנט בטכניון בהנדסה,איכותי מאוד ,עולה חדש מניו-יורק (עלהבגיל 19) נפגשנו פעמים ונודע לי שהוא ללא רישיון נהיגה ,שאלתי אותו מה הסיבה, הוא סיפר כי אין לו קורדינציה.(ניס ללמוד נהיגה אך המורה אמר לו שלא כדאי לו למוד כי זה לא מתאים לו)

הדבר הזה מפריע לי מאוד,ואני כבר לא מעריכה אותו כמו לפניי כן, השאלה שלי האם ניתן לפסול את הבחור על סמך הנתון הזה?

אודה לך על תשותך המהירה,

בברכה,

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

זה לא חיסרון שבגללו פוסלים אדם,

ובודאי לא חסרון שצריך לגרום לחוסר הערכה,

זה לא פגם באשיות או באופי שלו, זו לא מידה רעה, גם לא התנהגות בלתי הולמת אלא חיסרון גופני קטן.

לכל אדם יש חסרונות, אלא שיש חסרונות יותר צבעוניים וניכרים אבל זה לא הופך אותם ליותר מהותיים.

בברכה,

דני ארגמן