צרות בצרורות

חדשות כיפה הרב דוד סתיו 15/08/02 23:33 ז באלול התשסב

שאלה

שלום,

שמי עליזה ואני אישה כבת 53 וכל חיי עברתי רק צרות אחרי צרות, לפני שהתחתנתי הייתה לי בעיה עם המשפחה שלי אחרי שהתחתנתי הפסקתי את הקשר עם המשפחה שלי, בעלי אף פעם לא התייחס אלי בכבוד ותמיד זילזל בי ואין לי תמיכה מימנו, אנני יודעת מה לעשות כי אני לא רואה דרך לשלום בית, הייתי רוצה שתחזור לי כדי שאדע איך לפתור את העיות שלנו בכדי שנגיע לשלום בית? (אני אישה דתייה ובעלי חילוני)

תשובה

לעליזה שלום,

הנושאים שהעלית כואבים מאד ונראה לי שהדרך הנכונה לטפל בהם היאבשיחה פנים אל פנים עם אדם מקצועי או עם רב או חבר שמכיר אותך.
אשמח לעזור לך אבל לא דרך מכשיר זה.