צניעות

חדשות כיפה הרב אייל קרים 03/06/02 08:38 כג בסיון התשסב

שאלה

אני מתנדבת פעם בשבוע בעזרה לנזקקים.כמובן שיש גם בנים בהתנדבות.קרה לי כבר מקרה עם מישהו שם שניסה לשלוח ידיים...אך הןא הפסיק מאז.

השאלה שלי היא האם אני צריכה לעזוב?אפילו שהמקרה היה יחידי ןקרה לפני זמן לא מועט?(אני בפנימיה כך שאין לי הרבה אפשרויות להתנדבות

בתודה מראש

אני הקטנה

תשובה

למרות שלא מפורט בשאלתך לאיזו פעילות את מתנדבת, והאם אפשר שתעזרו לנזקקות והבנים לנזקקים, נראה שלא על סמך ארוע מקומי צריך לעזוב פעילות התנדבותית אך יש לנהוג במשנה זהירות כדי שהדבר לא ישנה, ואף לפרסמו בין חברותייך כדי שידעו להשמר.