ציצית

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 18/09/12 21:48 ב בתשרי התשעג

שאלה

בעזרת ה' יתברך

שלום כבוד הרב ושנה טובה.

אני נוהג לישון עם ציצית. אני לא סובל מהחום בכלל (למרות שזה צמר...) ולמרות שאני אשכנזי אני מתעטף בטלית בבוקר ומכוון בברכה גם על הציצית מפני שלמדתי שאסור לברך על ציצית שישנים איתה.

שממעתי על כמה צדדים בהלכה שמתנגדים לשינה עם ציצית.

אני לא יודע מה לעשות כי גם קראתי שמי שמאוד מקפיד על ציצית (חוץ מבמקלחת היא עליי 24/7) רואה פני שכינה.

מה לעשות?

תשובה

בס"ד
שלום רב,

לא מצאתי התנגדות לשינה עם ציצית.
אתה יכול להמשיך במנהגך בלב שקט.
לגבי ראיית פני שכינה - כנראה שלא די בכך...
ועיין

http://www.chabad.org.il/Magazines/Article.asp?CategoryID=619