צילומים בתשעת הימים

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 07/08/16 00:20 ג באב התשעו

שאלה

שלום הרב! קיבלתי הצעה להשתתף בצילומים לקליפ וידאו בשביל שיר כלשהוא שיעלה לאוויר.. והשאלה היא האם מותר להשתתף בצילומים לקליפ הזה גם אם זה בתשעת הימים? זה לצורכי עבודה ואנחנו גם חלק מהעבודה הזאת והצילומים.. הסיבה שהוא עושה את זה בתשעת הימים זה משום שאין לו זמן אחר.. תודה!

תשובה

שלום
אם מדובר בצילום הקליפ בלי מוזיקה, זה מותר. וכמובן, צריך לשמור שם על אווירה מתאימה לימים אלו.
אם מדובר בצילום כולל המוזיקה, זה בעייתי, אלא אם כן מדובר מבחינתך בהפסד פרנסה, ואין אפשרות אחרת, ואז זה מותר.
כל זה כמובן, בהנחה שמשאר הצדדים (צניעות וכיוצא בזה) הקליפ והצילומים כשרים.
כל טוב