צום בט' באב לאישה הרבה

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 17/07/12 21:51 כז בתמוז התשעב

שאלה

שלום,

אני כרגע בשבוע 11 להריון, ואני סובלת מאוד בחילות והקאות (בכל שעות היממה- גם בשעות הלילה אני מרגישה מאוד רע ומקיאה).

הדבר היחיד שעוזר לי לעבור את התחושות האלו הוא אכילה ושתיה מתמדת (כולל סוכריות ומסטיקים).

רציתי לדעת מה עלי לעשות בט' באב- צום מלא כרגיל, או שמא יש הקלות כלשהם?

תודה מראש.

תשובה

בס"ד
שלום רב,

לפני שבוע נשאלתי שאלה דומה והבאתי שם הפניות שמסבירות מתי וכיצד יש להקל.
עייני בקישור
https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=272335