פתיחת עסק בשבת

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 23/04/06 07:57 כה בניסן התשסו

שאלה

ב"ה

שלו-ם לכבוד הרב אני חיי בארה"ב ואני נשוי עם ילדה בת חמישה חודשים אישתי עובדת ואני לא עובד אני מעונין לפתוח מיזנון בקניון ושם חובה שיהיה פתוח בשבת מה עלי לעשות לגבי השבת ,אני ואישתי שומרים שבת ,אגב אני חוזר בתשובה כבר ארבע שנים ואני מאוד מיתקשה בפרנסה היות ועסקיי הקודמים היו ברוב הפעמים לצערי בשבת ,שאלתי מה אני אמור לעשות ? כבוד הרב אם אתה צריך יותר נתונים אני יכתוב עוד ,אנא תשובה מימך בתודה מראש מישאל

תשובה

שלום וברכה
אני מאוד רוצה לעזור, אולם איני מוצא דרך לפתוח עסק בו אתם עובדים בשבת.
אם יש אפשרות שרק גויים יעבדו בו בשבת - כתוב לי שוב את הנתונים, ואז אוכל לענות לגבי מקרה זה.

כל טוב, ובהצלחה גדולה בענייני הפרנסה