פרנסה ומניעת הריון

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 15/08/13 21:00 ט באלול התשעג

שאלה

שלום הרב,

אנו זוג צעיר עם שני ילדים , מצבנו הכלכלי קצת קשה אנו גרים ביחד עם ההורים כי ממש ואין לנו אפשרות להשכיר וחשוב לציין ששנינו עובדים !

אנחנו משתמשים באמצעי מניעה כי ממש לא יכולים להביא ילד במצב כזה דחוק , לא קיבלנו אישור מרב עדיין לגבי גלולות כי הרב שאליו אנו פונים לגבי שאלות הלכתיות לא עוסק בעניין זה ואנו לא מכירים רב שעונה לגבי נושא זה נשמח לדעת לאן לפנות בנושא הגלולות וגם לגבי הפרנסה תודה ושבת שלום.

תשובה

בס"ד
שלום רב,

רצ"ב קישור למאמר של הרב שרלו. אפשר כמובן לפנות אליו.

http://www.ypt.co.il/show.asp?id=20340