פעולה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 14/12/06 17:53 כג בכסלו התשסז

שאלה

אני בכיתה ח' ובעז"ה אני עושה אחרי חנוכה בעז"ה פעולה בכיתה על הנושא :

אהבתו של הקב"ה אויך שאנחנו בעתם לא רואים תמיד את התשובה שלו בעיינים שלנו וכו'...בגדול זה הנשוא..

אבל איזה משחקים אני יכולה לעשות?

תשובה

שלום וברכה
מאוד הייתי רוצה לעזור, אבל אני כבר רחוק מידי מהמצאת משחקים. בעבר הייתי עושה זאת רבות, אבל אני כבר לא כל כך יודע אילו משחקים מדברים אל בני הנוער.
כדאי לחשוב על משחק שיבהיר למשתתפים איך יכול להיות מצב בו רואים משהו אבל לא שמים לב שיש בו מסר.

אולי מישהו מהקוראים יגיב בתגובות ונפרסם, ואז זה יעזור לך. מעבר לכך, אולי כדאי לכתוב הודעה בפורום בני עקיבא, ואז אולי יעזרו לך.

כל טוב