פסיקה בעניין ממזרות

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 27/06/09 21:44 ה בתמוז התשסט

שאלה

אם קיים חשש שבחורה איתה אני יוצא היא ממזרה (היא עצמה אינה יודעת אבל קיים חשש) האם מותר לבדוק זאת ע"י בדיקות ביולוגיות? אילו בדיקות יש לעשות והאם בכלל מותר לעשות בדיקות כאלו מחשש לא להרבות ממזרים בישראל (שהרי אם בתוצאה התגלה שהיא ממזרה הרי שמצאנו ממזר נוסף בישראל)? ואם אסור אז האם מותר לנו להתחתן ולחיות עם ספק שילדינו יהיו ממזרים חלילה?

תשובה

שלום

אני קטן מכדי לענות על שאלה כזו קריטית.

אני מציע לכם לפנות לתלמיד חכם מגדולי ישראל, אולי לרב עמאר או לרב שאר ישוב הכהן מחיפה.
תוכלו לקבוע עימם פגישה במשרדיהם.

בהצלחה