פייסבוק

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 24/01/13 18:38 יג בשבט התשעג

שאלה

שלום כבוד הרב !

לפני כמה שנים היה לי פייסבוק שבו היו תמונות שלי ושל דודות וכ'ו ...

ולפני שנתים פתחתי פייסבוק חדש וגם שם העלתי תמונות . ב"ה אני חזרתי בתשובה ומחקתי את כל התמונות שלי מהפייסבוק אבל נוצרה לי בעיה חמורה מאוד .אני שחכתי הססמא של הפייסבוק הראשון שהיה לי ואני רוצה למחוק את הפייסבוק הראשון בגלל התמונות שנמצאות שם ואני לא יודעת איך :-(

מה אני יכולה לעשות ?

תודה .

תשובה

בס"ד
שלום רב,

זו לא שאלה לרבנים אלא למבינים בעניני פיסבוק שידעו כיצד לפתור בעיה של שכחת סיסמה.