פורים

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 18/04/05 17:31 ט בניסן התשסה

שאלה

אני השתכרתי בפורים עד לרמה של אי זכירת כלום

1 האם זה טוב

2 ספרו לי שאמרתי הרבה דברי תורה חיבקתי אנשים אבל עשיתי מספר דברים לא מובנים ועשיתי חילול ה' בכך שכשחזרנו מן סעודת הפורים מן הבית של הר"מ שלי מרוב שהייתי שיכור לא יכולתי לעמוד ונפלתי על הכביש

3 האם מותר להשתכר בליל פורים

תשובה

שלום וברכה
הדבר הלא-טוב ביותר הוא להתעסק עם פורים שעבר.
הדבר הטוב ביותר הוא להתחיל להתכונן לפורים העתידי. גם להיות אדם שאין לו במה להתבייש בשעה שהוא חושף את עצמו, גם להתכונן לדרך בה שותים ולא להתמכר כי אם להתבסם, וגם להתקדם כל הזמן במידות ובאהבת רעים היוצאת לאור במיוחד בפורים.

כל טוב