פגם הברית

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 10/07/13 09:17 ג באב התשעג

שאלה

בס"ד

שלום הרב.

אני בן 14 והיום לצערי נפלתי שוב לאתרים אסורים אנחנו בדור הגאולה ולצערי המצב אצלי כנראה הולך להיות בעייתי,אמרו לנו הרבה פעמים למלא את החופש בתוכן חיובי אבל לתנועות נוער אני לא מתעניין ללכת להתנדבות אנני לא ילך כי אני ביישן האם יכול להיות שכן הקב"ה יסלח לי אם אני רוצה לעשות תשובהה אבל נופל שוב ושוב אולי הוא ירחם עליי מזה שאני לאבא מבית דתי? זה גם לא שיש לי עם לדבר על גיל ההתבגרות,יש סיכוי שאם בעתיד אני יחזור בתשובה שלמה ויהיה תלמיד ישיבהה ויצליח להקים משפחה לשים את הילדים בתלמוד תורה ד' יסלח לי?

איך הראייה בדברים אסורים יכולה לפגוע בהקמת המשפחה בעתיד?

תשובה

שלום!

אני ממליץ בחום שתכנס לאתר "שמור עיניך", שם יש להם שיטות בדוקות ומנוסות איך להתמודד עם פגם הברית ולחזור לחיים.

תוכל להכנס דרך הקישור הבא:

http://guardyoureyes.com/heb/

בהצלחה רבה!