פגיעה ברב דרוקמן

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 02/03/14 11:48 ל באדר א'

שאלה

אתר כיכר השבת כתבו בזו הכותרת חוצפה מכיפה סרוגה עקב דבריו הרב דרוקמן על התנגדותו לעצרת המליון שאמר הוא שאסור ללכת לשם כואב לי הזלזול של החרדים ברב היקר בביזוי כבודו של הרב הצדיק מה דעת הרב דוד על זלזולם ברב הרב דרוקמן בנוסף קראתי שחלק מהצביור החרדי קורא לה חרים התנחלויות מה עושים כבוד הרב עם הפגיכעה ברב דרוקמן ?

תשובה

בס"ד
שלום רב,

לצערי פגיעה בכבוד התורה לא שייכת למגזר מסוים. גם המגזר שלנו לא נקי מהקלקול הזה.
כולנו חייבים לעשות תשובה ולשמור על כבוד הרבנים מכל המגזרים ובכל מצב.