פאה נוכרית מותר או אסור?

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 25/11/02 21:01 כ בכסלו התשסג

שאלה

הרבה רבנים אומרים שפאה יותר צנועה וזה לא נכון!!!!!

משום שזה יותר מושך!!!

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

את צודקת.

עדיף ללכת עם כובע או מטפחת ולא עם פאה נוכרית שמושכת תשומת לב.

ואכן רוב הרבנים מתנגדים לחבישת פאה נוכרית -כזו שמושכת את העין .

יש לך עוד לדעת שצניעות זה לא רק בלבוש ובצורתו אלא ובעיקר זו צניעות פנימית.
ולכן מאוד חשובה הכוונה .
אשה ההולכת עם פאה נוכרית צריכה לשאול את עצמה מה המטרה האמיתית שלה:
האם להיות נאה כלפי אחרים ו "לצוד " אותם או כי זה הולם אותה ויפה בעיני אישה (בעלה ).

עייני גם ב:

https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=7780

בברכה,

עוזיאל