עשה לך רב

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 14/06/10 12:47 ב בתמוז התשע

שאלה

משפחתי לא מקפידה במיוחד על כל ההלכות ואני רוצה להקפיד יותר.

אז אני צריכה ל"עשות לי רב" אבל-

*אני לא יודעת איך למצוא אחד כזה

*וגם כשאמצא-אם דרכו שונה מהמסורת אותה מקיימים ההורים שלי?נכון שאין להם רב שהם הולכים בדרכו אבל חלק מהדברים שהם עושים(אם לא כולם) הם עושים כי כך לימדו אותם בבית וזה לא בהכרח טעות...

יש לציין שאני בת 16 ועדיין בבית...

תשובה

ב"ה

שלום.

ראשית יישר כוחך .
יהי רצון שתצליחי להעצים את הכוחות שבך לטוב וללבלב ולפרוח ולגדול בבריאות גוף ונפש אמן.

כדאי לך לחפש בשכונה שאת גרה מספר בתי כנסת ותנסי לבדוק מי רב בית הכנסת שם או מי רב השכונה ואז תבחרי לאחר שתשמעי את דרשותיו של הרב .
הרב שאת מרגישה שאת מעריכה ותוכלי לקבל ממנו הדרכה הוא יוכל להנחות אותך כיצד להתקדם .

אם תשקיעי מעט תוכלי להגיע לתוצאות.

שיהיה בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.