עזרה בהכנת עבודה עיונית

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 11/04/11 13:12 ז בניסן התשעא

שאלה

שלום לכבוד הרב,

אני עורכת עבודה על חסידות ויז'ניץ ואני רוצה לדעת עוד על החסידות...

אחרי שביררתי אחר מקור מידע אני מעוניינת להרחיב אופקים ולהעשיר את המידע שבאמתחתי.

מה מאפיין את החסידות?האם יש מנהגים מיוחדים?מיהם הרבנים המפורסמים של החסידות?האם הרבנים כתבו ספרים מיוחדים?מהי האידיאולוגיה של החסידות??

תודה והמשך יום טוב,

ליטל.

תשובה

בס"ד
שלום רב,

כדי להרחיב אופקים בעבודה עיונית, צריך לעבוד, ללכת לספריה ולקרוא ספרים או אנציקלופדיות.
אפשר גם להעשיר את עצמך באמצעות האינטרנט בכך שתכנסי לאתרים שבהם מסבירים את הנושא שאת מתענינת בו.

שאלות לרבנים לא באות במקום עבודה.
לאחר שתתקדמי בהרחבת האופקים בכוחות עצמך, אשמח לנסות להשיב לך על שאלות שיתעוררו מתוך כך.

בתור פתיחה את יכולה לעיין בערך חסידות בויקיפדיה:

http://he.wikipedia.org/wiki/תנועת_החסידות

בהצלחה