סרט ערב תשעה באב

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 28/07/09 22:49 ז באב התשסט

שאלה

שלום רב,האם ראוי לראות סרט שיש בו מסר חינוכי אבל בכל זאת הוא הופק בתור סרט לצפייה (שם הסרט הוא תעביר את זה הלאה והוא הופק ע"י במאי גוי) בערב תשעה באב (יום רביעי בבוקר השנה)?

תשובה

ב"ה

מהכרותי את הסרט הנל לא ראוי לצפות בסרט בזמן הנ"ל

זמן זה מיועד להכנה נפשית ורוחנית לקראת יום האבל הלאומי שבו נהרגו אלפים מאחנו בעיר ביתר, נחרב בית המקדש הראשון והשני נהרסו בתי ירושלים ונחרשה העיר ירושלים ונבנו עליה בתי ע"ז רבים.

בברכה

עוזיאל אליהו