ספר מדיטציה ויהדות

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 02/02/02 13:06 כ בשבט התשסב

שאלה

הרב המליץ בתשובות רבות על הספר "מדיטציה ויהדות" אשמח לשמוע מעט על הספר ואיך ניתן להשיגו.

תודה רבה ושבוע טוב.

תשובה

בס"ד

זה ספר שנכתב על ידי רב חשוב מקובל גדול שחי באמריקה ונפטר בקיצור ימים ושנים לפני זמן לא רב, ויודעי דבר אומרים שנפטר בגלל שגילה סודות תורה ומסר נפשו ממש על כך.
סוף דבר - דבריו כתובים בלשון פשוטה והכניס בתוכם עומק עצום של פנים פנימיות הקבלה.
המחבר כתב גם ספרים אחרים בעומק הפנימיות ובניהם פירוש על ספר יצירה.
(זה ממש פלא איך רב שחי בחו"ל מגיע לעומק שכזה. אתמהה. אבל כך היא המציאות) אחר זאת אין יותר מה להוסיף.
הספר נמצא בכל חנויות ספרי הקודש.