ספר הלכות מהאתר הזה

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 14/04/02 05:27 ב באייר התשסב

שאלה

שלום רב לכבוד הרב שליטא!

אנחנו קהילה גדולה מפתח תקוה אשר נוהגים לפי הלכותיו של הראשון לציון.

האם ניתן לכתוב ספר הלכות ברוח האתר הזה שיהיה לשמוש כלל עם ישראל?

אם הרב זוכר אני נתתי לרב כתבה מעיתון בשם מעריב לנוער שבה היתה כתבה על הרב יחד עם עוד שנים. שאני נותן לחברים לקרוא אנו רואים עד כמה שזה אקטואלי...

תשובה

בס"ד

אפשר לעשות כן.

רק צריך מישהו שיעבד את ההלכות לפי סדר ובניסוח יותר מדויק כיון שההלכות נכתבות כאן בניסוח מהיר.

כשצריך להדפיס - צריך לראות שההלכות יהיו יותר מוגהות מבחינת עברית ומקורות וכד'.

אם יש מישהו שמוכן ויכול להקדיש לזה זמן - בבקשה.