סוף העולם [חלום] שאלה הלכתית...:)

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 24/03/10 07:51 ט בניסן התשע

שאלה

בס"ד

שלום לכבוד הר, רציתי לספר לכם חלום מאוד מוזר שקשור לסוף העולם.

חלמתי שאני בבית הספר שלי (נראה לי) והתווכתי עם חברי לכיתה שלא יגיע סוף העולם אף פעם, והם לא האימנו, רק אני האמתי שה' לא יהרוס את העולם, וכעבור כמה זמן התחיל לרדת ברד חזק חזק מהשמיים, ברד בצורה ענקית וכולם היו בטוחים שסוף העולם הגיע, ואז התבאסתי וירד לי האמונה בה', ואז יצאה השמש והפסיק הברד וחזרה אליי האמונה, רציתי לדעת מה זה אומר החלום הזה?

ועוד שאלה:

על בגד חדש מברכים שהחיינו שם ומלכות?

תודה.

תשובה

בס"ד
שלום רב,
החלום הזה אומר שאתה מאוד רוצה להאמין אמונה שלמה בד'. זה לא קל לך אבל אתה משתדל מאוד ובאמת מצליח.