נפרדתי ממנו!!!

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 29/07/02 15:33 כ באב התשסב

שאלה

לרב עוזיאל,

תודה רבה רבה רבה רבה רבה!!!!!

אני מרגישה כל כך רגועה עכשיו,כל כך שלמה עם עצמי.נפרדתי ממנו.

פתאום התחלתי לחשוב מהשכל,השארתי לקצת זמן את הרגש בחוץ וחשבתי,פתאום ראיתי כל כך הרבה דברים שלא ראיתי קודם.הבנתי כמה אין לי מה לחפש איתו,ושהוא ל-א הבן אדם שאני רוצה לבנות איתו בית,כשיגיע הזמן.היה לי כל כך קשה להחליט לגמור הכל,אבל איכשהו,נהייה לי כח ואמרתי לו שאני רוצה לגמור הכל.

עכשיו עצוב לי,אבל זה הרבה פחות עצוב ממה שציפיתי,בגלל שאני כל כך שלמה עם ההחלטה שלי.ומה שאמרת היה נראה לי כל כך נכון פתאום.כל כך תודה.

הבעיה היחידה היא שהוא עצוב נורא,וכואב לי עליו..ואני מפחדת שהלב שלי ירחם מדי...אני צריכה לאגור כוחות ממש חזקים,ובשביל זה אני באמת מעסיקה את עצמי בדברים חשובים,שהזנחתי כשהייתי איתו....

בכל מקרה,חשבתי שיהיה טוב להודות לך ולספר לך מה החלטתי,אז שוב,תודה רבה רבה!!!!

תשובה

ב"ה

נ. כל הכבוד לך!!!!!!!!

את בחורה חזקה.
רבות בנות עשו חיל,
ואת,
עלית על כולנה.

דעי לך כי יתכן שהוא ינסה להביע חרטה והוא יבטיח הרים וגבעות או שהוא יתעלם ממך.
אסור לך להשבר.
הוכחת לעצמך כי את יכולה להתמודד.
החיים מלאים התמודויות וניסיונות ,קצת קשה,
אז מה?

החיים כמו באופניים:
אם קשה סימן שאת בעליה.

עלי והצליחי,

בברכה,

עוזיאל