נכשלתי ואני לא מצליחה להפסיק

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 27/08/02 03:32 יט באלול התשסב

שאלה

בס"ד

כבוד הרב שלום,

אני בת 20 ויש לי חבר כבר שלוש שנים , עברנו כבר הרבה את הגבולות שהצבנו ולבסוף עברנו את הגבול הסופי נכשלנו באיסור ביאה- וברגע שזה קרה פעם אחת עם כמה שניסיתי זה קרה עוד כמה וכמה פעמים ניסיתי להפסיק אבל אני נשברת אחרי כמה פעמים ולאחר מכן אני מצטערת . אני רוצה להפסיק אבל אני לא איך...

אני לפעמים ממש נכנסת לדיכאון מהעינין כשאני לבד וחושבת על זה לעומק.

אני לא רוצה להתחתן בזמן הקרוב אבל אני כן אוהבת את חבר שלי והוא גם אוהב אותי - האם אני צריכה לעזוב אותו? קשה לי מאוד להיות איתו ולא להכשל שוב ושוב. או שיש דרך אחרת להפסיק את החטאים ?

ובכלל אם אני אעזוב אותו אני חוששת שאף אחד אחר לא ירצה אותי כי אני לא בתולה.

איך לחזור בתשובה שלמה ? ולא להכשל שוב ושוב?

מה לעשות?

תשובה

ב"ה

ברכה ושלום.

את צריכה להחליט :בין האופציות הבאות :
1) להתחתן איתו מיד.
2)לעזוב אותו מיד.
3) להמשיך לחטוא בחטא נורא ואיום.

ההחלטה היא בידך והיא אך ורק שלך .!!!!!!

אני חושב שמציאות של 3 שנים חבר היא מציאות בלתי אפשרית !!! אתם בני אדם ולבני אדם יש משיכה מינית ויש יצרים(חיוביים) וכבר נאמר לנו :
אין אפוטרופוס לעריות. אין ולא יהיה.
ולכן את צריכה ל ה ח ל י ט .מה יותר חשוב לך מבין האופציות הקיימות.

להמשיך כך זה אסון !!!! ומנוגד לעולם הערכים שלך!!
הרגשות הקשים שאת חשה בהם ,נובעים מכך שאת חיה בעולם פנימי של שקר עצמי .

חזרה בתשובה איננה רק חרטה על העבר,זהוא רק השלב הראשון בתשובה .
את חייבת להמשיך לשלב השני של "קבלה לעתיד " כלומר להחליט החלטה שאת שלמה איתה ואיננה נוגדת את עולמך הרוחני.

דעי לך כי זה קשר בלי קדושה. בלי קידושין, בלי אלוקים, בלי ברכה, בלי שכינה. קשר שכזה הוא בטבעו קשר פיסי בלבד. זה לא קשר שמחובר לנצח. זה לא קשר שמחבר אתכם אחד לשני ,ולא למשפחת עם ישראל שעושים את זה "כדת משה וישראל".

דעי לך כי אבא שלך שבשמיים אוהב אותך !!
הוא רוצה שיהיה לך טוב ,שתהי מאושרת ושמחה.
בדרך שאת תרצי ללכת הקב"ה יעזור לך ,מפני שהבא להיטהר מסייעין בידו .
תאספי את עצמך,
תאזרי את כוחותייך.
ותצעדי קדימה !!
אל תכנסי ליאוש בשום אופן !!!!!
אל תהי כמו חוף שנחל עזבו,
עם לב שבור של חול ואבן,
והאדם, והאדם,
הוא לפעמים גם כן יכול להשאר,
נטוש ובלי כוחות,
ממש כמו חוף.

החלטה מהירה ואמיצה תצעיד אותך קדימה.
תתפללי לשם ,תבקשי ממנו.שיעזור לך.

בהצלחה,

עוזיאל
אגב השיקול שאף אחד לא ירצה אותך. לא נכון.