נכשלתי במבחן

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 14/01/15 13:36 כג בטבת התשעה

שאלה

שלום

אני בת 14 והיה לי מבחן במתמטיקה למדתי למבחן המון זמן יותר מחודש והתפללתי ל'ה שיעזור לי לעבור אותו ולבסוף נכשלתי בו. ההתייאשות שהיתה לי ועדיין אצלי לא מפסיקה אני עצבנית כל הזמן והכי עצוב לי שממש קשה לי לעמוד שוב לפני 'ה. וכן אני יודעת שהכל לטובתי אבל הפעם זה לא היה נראה לי ממש עצוב לי שככה אני מרגישה ורציתי לשאול מה אני יכולה לעשות כדי להתקדם הלאה?

תודה לכם

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

עשית בדיוק מה שצריך,

להתאמץ ולהתפלל,

לא תמיד מצליחים,

ולא תמיד מצליחים בפעם הראשונה,

תבדקי באילו חלקים במבחן קבלת ניקוד נמוך ותחזקי חלקים אלו,

אולי צריך תגבור, תשאלי את מורתך.

על מנת לא להגיע למצבים של תסכול צריך להוריד את הצפיות או להגדיר אותם באופן מושכל ורציונאלי.

בברכה,

דני ארגמן