נישואין

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 30/11/04 23:23 יז בכסלו התשסה

שאלה

שלום רב

שמי ג. שם קודם ס. בת ...וולדתי בתאריך... רווקה מה עושים לפתיחת מזל למציאת בן זוג הוגן. ניסיתי הכל: רבנים,שינוי שם, הסרת עין רעה,תרומות, תיקון,ביקור בקברי צדיקים, כספים רבים השקעתי אך כלום כלום לא מתקדם!!! האם עליי להתיאש ולהרים ידיים? החלום שלי להתחתן ולבנות בית חם בישראל אך נואשתי פיזית רוחנית ונפשית

מה עוד עליי לעשות???האם ניגזר עלי הבדידות ?

אודה לתשותכם

גלי

תשובה

שלום וברכה
אני מצטער, אך אני לא יודע מה זה "פתיחת מזל", ואני בכלל לא מאמין שזה קיים. אני חושש שסתם הוציאו ממך כספים והבטיחו לך הבטחות שווא, כיוון שאין ביד אף אחד לפתוח את המזל של מישהו אחר. חבל לי כי כך משכו אותך, אבל טוב יהיה כי תדעי את זה עוד שאת יכולה לשנות.
אני מכיר רק דרך אחת המורכבת משני שלבים. בשלב הראשון הוא להיות אטרקטיבית – להיות בעלת מידות טובות, ורצון גדול לעשות טוב לבן הזוג ולקבל טובה ממנו, וללמוד כיצד לחיות עם בן זוג כמו שצריך לטובת שניכם. השלב השני הוא להתפלל לקב"ה שיעזור ויסייע. כמובן שצריך השתדלות גדולה ונכונות לצאת עם בחורים ולא לדחות אותם, וגם לא להיפגע כשהם דוחים, ובדרך ארוכה לפעמים מגיעים למצב יותר קצר וטוב.
גם אני מצטרף לברכות שכולם בוודאי מברכים אותך, ובעהי"ת נזכה לרקוד בשמחתך