ניכור

הרב עוזיאל אליהו הרב עוזיאל אליהו 22/08/11 16:15 כב באב התשעא

שאלה

שלום כבוד הרב .

שאלתי מורכבת וקשה בן זוגי שכיום אני והוא נמצאים בהליך גירושין קשה מבצע המרדה והסתה של 2 בנותיי משתמש בהם כנגדי רוכש להם דברים חומריים מתנה התניות שלא אראה אותם מתנהג איתם בשיטה של שטיפות מוח והסתה נגד האם ממש חוסר בכבוד האם יש פה פרובוקציה פרועה וסידרתית וזה חמור בבית הדין הרבני התחתי בפני הרבנים שהוא משתמש בילדים ככלי משחק לפגוע לנקום משום שהוא חלש זה נוגד את טובת הילדים ליבי כואב על ההסתה בנותיי זורמות עימו עם החופש והחוסר גבולות הוא יצר נזק בלתי הפיך.... מה שקן אסור להרחיק גוזלים מן הקן ... כיצד ניתן לייחס לזה מבחינה דתית וכיצד עליי לפעול ולהוכיח שזה קיים ...

תשובה

ב"ה

שלום.

לא היה לי פשוט לקרוא את מה שכתב.
התהליך שבו את נמצאת בו והחוויות שהילדים חוווים זה זה מורכב וקשה. ויתכן מאוד שזה גורם לנזק בלתי הפיך בנפשם של הילדים.

[כדאי לך להתייעץ באופן דחוף עם עוסי"ת במקום מגורייך על מנת להציל את מה שניתן להציל ולהתייעץ עם עו"ד או טו"ר על מנת להתקדם בכל נושא ההתדיינות בבית הדין הרבני.]

חזקי ואמצי!!

בהצלחה,

עוזיאל אליהו,

.