נטייה הפוכה

חדשות כיפה הרב שמואל אליהו 07/10/03 02:47 יא בתשרי התשסד

שאלה

יש לי בעיה חמורה, אני נמשך לגברים.

אני כבר זמן רב מנסה לצאת מזה גם בדרך של עזרה טלפונית מ"עצת נפש"- ועדיין נמשך רק לגברים. אני מנסה כל הזמן להילחם ביצר ולא להפר את הברית.

בנוסף לזה עשיתי קורס מצילים, רציתי לשאול האם מותר לי לעבוד גם בבריכה מעורבת- כי גם כך אני לא נמשך לבנות, ובנים גם ככה יש בשחייה נפרדת... ?

אני אודה לך מאוד אם תחזיר לי תשובה

תשובה

בס"ד

אחי
הבעיה שלך היא בעיה של רבים בדור הזה שבילבל את היוצרות בין איש לאשה בלבוש, בתסרוקת, בהתנהגות, בעבודה ובכל דבר אפשרי.
האוירה הציבורית משפיעה על כולם וגם עליך והדרך להצליח היא לינוק חיים מהמקור הכי עמוק שלך. לא מבחוץ וגם לא ממה שבה מבחוץ פנימה.
רק משלך.
רק מהאמת הכי פנימית שלך.

זה ברור שכשאלוקים ברא את האדם הוא ברא אותו זכר ונקבה. כך הם חיים וכך הם מביאים חיים לעולם. זה הבריאה וזאת הבריאות.

רק שהבילבול מבלבל את כולנו.

אחי
אתה צריך להתרחק מכל מה שמביא אותך לעורר את הנקודות השליליות האלה. אם בריכה מעורבת מביאה אותך לעורר רע - ברח משם. ואם לא - לא.

ההלכה אומרת שמציל לא עוסק בחיפוש בנות להסתכל עליהם אלא אם הוא מושחת ביותר.

תפקידו הוא להציל נפשות והוא טרוד בזה והוא בענין זה כמו רופא.

אני יודע שלא כל המצילים כך כמו שלא כל הרופאים כך. אבל זה העיקרון של ההלכה ומי שמרגיש שזה לא פועל עליו. שיתרחק ממקצוע זה.

בכל מקרה אפנה אותך לכמה תשובות בענין זה והעיקר אומר לך שראיתי רבים שהיו וניצלו מדבר זה.

בהצלחה

https://www.kipa.co.il/ask/show.asp?id=31818